Rezervă acum: 0369 562 260

Inchiriere Elicopter Bucuresti

Contactează-ne chiar azi pentru inchiriere elicopter Bucuresti. Îți oferim cea mai bună soluție pentru un zbor de neuitat, indiferent dacă ai nevoie de un survol de agrement, de un heli tur sau de o misiune mai complicată precum ridicări sau filmări aeriene.

Pentru a primi cea mai bună ofertă, mulată pe ceea ce ai nevoie, va trebui să ne dai informații complete despre zborul solicitat - număr pasageri, durată, locație sau chiar greutatea obiectelor (dacă este vorba de ridicări). Costul final al zborului poate fi afectat de factori precum capacitatea aeronavei solicitate, nivelul de confort sau echipamentele cu care trebuie dotat elicopterul.

Inchiriere Elicopter Bucuresti - Capacitate Aeronave
Niveluri de Confort
De ce să alegi inchiriere Elicopter Bucuresti?
Care sunt costurile pentru inchiriere elicopter Bucuresti?
Inchiriere elicopter Bucuresti - Videoclipuri de prezentare

Inchiriere Elicopter Bucuresti - Capacitate Aeronave

inchiriere elicopter Agusta A109 Grand VIP

Un detaliu pe care îl solicităm neapărat înainte de a face o cotație de preț este numărul de pasageri. În funcție de asta, stabilim ce capacitate este necesar să aibă elicopterul și căutăm varianta optimă. Astfel, nu îți vom cota niciodată un elicopter de 6 pasageri dacă vrei să zbori singur sau alături de un prieten pentru că ar fi un cost suplimentar inutil pentru tine.

Need to get around Bucharest? Try KAYAK.

Robinson R44 - Elicopter pentru 3 pasageri

Robinson R44

Cea mai populară opțiune de elicopter mic (capacitate 4 persoane: 1 pilot și 3 pasageri) este Robinson R44. Pentru misiuni cu pasageri puțin, vom cota de multe ori acest elicopter pentru că este cea mai avantajoasă variantă din punct de vedere a prețului. R44 nu este un elicopter de lux, dar este potrivit pentru orice tip de zbor de agrement sau transfer dintr-o locație în alta.

Pentru cunoscători, oferim câteva informații tehnice pe pagina dedicată acestui elicopter.

Elicopter pentru 4 pasageri - Airbus EC120

inchirieri-elicopter-economic
Airbus EC 120

Modelul EC120 de la Airbus este ideal pentru transferul a 4 pasageri (cu greutate medie de până la 80 kg / persoană). Acest elicopter atinge o viteză de croazieră de 223 km/h. Dimensiunile lui EC120 sunt: Lungime = 9,6 m și lățime = 3,4 m. Pentru mai multe date tehnice, îți recomandăm pagina dedicată lui EC120.

AS355 - Elicopter Executiv pentru 5 pasageri - Inchiriere Elicopter Bucuresti

inchiriere-elicopter-airbus-as-355-np
Airbus AS355

Airbus AS355 este un elicopter de 5 pasageri utilizat în special pentru călătorii de afaceri. Este soluția ideală atât pentru un zbor cu familia cât și pentru transferul partenerilor de afaceri. Mai mult, țări precum Brazilia, Chile sau Irlanda au această aeronavă în componența forțelor lor aeriene.

Viteza maximă a lui Airbus AS355 este de 278 km/h, iar cea de croazieră ajunge la 224 km/h. Unde lucru este sigur, cu acest elicopter nu vei întârzia niciodată la o întâlnire importantă.

Elicopter pentru 6 pasageri

Inchiriere elicopter de 6 pasageri
Bell 429

Dacă solicitați inchiriere elicopter Bucuresti pentru mai mulți pasageri, putem cota fie două sau mai multe elicoptere de capacitate mai redusă, fie un elicoper mai mare precum Bell 429, care poate transporta 6 pasageri. Mai mult, Bell 429 este configurat cu un interior VIP, oferind confort ridicat și viteză mare de deplasare (cea de croazieră este de 278 km/h).

Bell 429 este elicopterul ideal atât pentru deplasarea unei echipe în interes de afaceri cât și pentru deplasarea familiei sau a unor prieteni.

Niveluri de Confort

În funcție de preferințele tale și de bugetul alocat pentru inchiriere elicopter Bucuresti, îți putem pune la dispoziție aeronave din diferite clase de confort. Astfel, avem elicoptere economice, precum Robinson R44, executive (de exemplu AS355) sau chiar VIP.

Elicoptere Economice

Vrei să zbori cu elicopterul, iar bugetul tău este limitat? Avem o soluție pentru tine: alege un elicopter din clasa economică, la un cost mult mai accesibil decât un Executiv sau un VIP.

În această categorie se încadrează modele precum Robinson R44 (3 pasageri) sau EC120 (4 pasageri). Trebuie să ai în vedere faptul că un elicopter economic nu oferă același confort ca unul dintr-o clasă superioară. De asemenea, pregătește-te pentru o doză de adrenalină, întrucât la aceste aeronave vei simți vibrațiile din timpul deplasării.

Inchiriere Elicopter Bucuresti - Clasa Executive

Bell 206 B3

Aceste elicoptere oferă un nivel ridicat de confort fiind preferate pentru călătorii de afaceri sau transferul partenerilor. Cu un interior spațios și bine dotat, zborul va fi cu siguranță o plăcere.

Elicopterele executive din flota noastră sunt Airbus AS355 (5 pasageri) și Bell 206. O altă aeronavă care se încadrează la această categorie este AS350 B3, elicopter echipat și pentru ridicări de sarcină la cârlig.

Elicoptere VIP

inchiriere-elicopter-vip-agusta-aw-139
Agusta AW139

Clasa VIP înseamnă calitate superioară, condiții de lux și cele mai bună dotări posibile. Când vorbim de un elicopter VIP, totul este la superlativ. Un astfel de zbor asigură cele mai bune condiții pentru tine și partenerii de afaceri sau prietenii care te însoțesc.

Flota noastră de elicoptere VIP include modelul Agusta A109, dotat cu două motoare și cu capacitatea de 6 pasageri. Viteza maximă de deplasare pentru acest elicopter este de 285 km/h. Un alt elicopter de 6 locuri este Airbus EC 135.

Dacă ai nevoie de un elicopter mai mare, îți putem pune la dispozției Agusta AW139, cu capacitatea de 15 pasageri și o viteză de croazieră de 306 km/h (sau 191 mph).

Clasa VVIP

Agusta AW101

VVIP este o clasă specială de elicoptere, dotate cu sistem și tehnologii de ultimă generație dar și cu sistem de apărare antirachetă. Din acest motiv, un elicopter VVIP este, în principal, alegerea șefilor de stat și de guverne sau a unor persoane cu posibilități financiare ridicate.

Elicopterele din această categorie sunt Agusta AW101. Această aeronavă are un interior spațios și este dotată cu tehonologii de ultimă oră atât pentru navigație cât și pentru securitate. Mai mult, veți avea parte de o călătorie confortabilă întrucât AW101 folosește o tehnologie specială pentru reducerea vibrațiilor.

Un alt elicopter, preferat al șefilor de stat, este Sykorsky S92. Capacitatea acestui elicopter este de 9-10 pasageri, cu un interior care poate fi configurat pentru a oferi condiții de birou.

De ce să alegi inchiriere elicopter Bucuresti?

Există numeroase tipuri de misiuni care se pot executa cu elicopterul. Vă putem pune la dispoziție o aeronavă pentru un zbor de agrement sau pentru transferul pasagerilor dintr-un punct în altul. Mai mult, avem elicoptere dotate pentru lucru aerian (ridicări materiale și scule de regulă pentru transferul în locații inaccesibile rutier) sau filmări aeriene. Contactează-ne, dă-ne toate detaliile despre misiunea ta și îți vom pune la dispoziție cea mai bună ofertă.

Transferul Pasagerilor

inchiriere elicopter VVIP

Pentru transferul pasagerilor, ofertele variază în funcție de mai mulți factori precum numărul pasagerilor, nivelul de confort, dar și aeronavele cele mai apropiate de locația decolării. Acest lucru contează pentru că în oferta finală se tarifează și deplasarea elicopterului gol din locația în care se află până în punctul de unde sunt preluați pasagerii.

Pentru decolare și aterizare folosim, de regulă, heliporturi amenajate. Avem posibilitatea de a utiliza și alte zone în acest sens. Pentru a verifica dacă terenul și spațiul sunt propice, pilotul nostru se va deplasa la fața locului pentru a face o evaluare înainte a confirma dacă putem decola sau ateriza într-o anumită locație.

Lucru Aerian

La categoria Lucru Aerian se încadrează ridicarea și transportul unor echipamente în zone greu accesibile pe cale rutieră (de exemplu montarea stâlpilor de înaltă tensiune în zone montane, inaccesibile pentru camioane).

În funcție de solicitarea ta, îți putem pune la dispoziție un ”air crane” (macara aeriană), care poate ridica 1400 kg, 2500 kg sau - dacă este nevoie - până la 20 de tone. Țineți cont că aceste valori nu sunt fixe, ci trebuie adaptate în funcție de altitudinea la care vor fi ridicate echipamentele și de temperatură.

Elicopterele utilitare mai sunt folosite pentru executarea de lucrări la înălțime (de exemplu la clădirile înalte din orașe sau la acoperișuri de centre comerciale).

Filmări Aeriene

inchiriere-elicopter-pentru-filmare

În industria cinematografică, elicopterele sunt utilizate pentru a obține cadre speciale luate de la înălțime. Uneori, elicopterul trebuie să apară în film, astfel că se filmează cadre exterioare cu aeronava în hangar sau chiar în zbor pentru anumite scene.

Elicopterele pe care le punem la dispoziție pentru filmări aeriene sunt dotate cu platformă giro-stabilizată sau sistem Cineflex.

Heli Tururi din București

Prin intermediul partenerilor noștri de la Activități Cadou Supermarket, îți punem la dispoziție experiențe pe care le poți trăi alături de persoanele dragi.

"Heli Tur din București pentru cupluri la Castelul Bran și Survol deasupra Peleșului” include decolare din București și transfer la Sinaia - aici veți survola Vlea Prahovei și celebrul castel Peleș. Pe urmă, elicopterul vă aduce la Castelul Bran. Dacă nu se desfășoară alt eveniment în zonă, veți avea privilegiul de a ateriza pe domeniul castelului. Un ghid privat vă preia și vă conduce într-o vizită a Castelului lui Dracula.

Catalogul Activități Cadou mai include ”Survol cu Elicopterul deasupra Castelelor Bran și Peleș”, o experiență similară cu heli turul descris anterior, singura diferență fiind că, în acest caz, veți beneficia doar de survol, fără aterizare pe traseu.

Inchiriere elicopter Bucuresti - Zboruri de Agrement

Zborurile de agrement pot include survoluri, lecții introductive de pilotaj (a nu se confunda cu un curs dedicat) sau chiar experiențe inedite precum ”Heli Dining”.

Survol cu Elicopterul în București” cuprinde un zbor de 30 de minute, cu decolare de pe un heliport aflat în apropierea capitalei noastre. O lecție de zbor, în schimb, durează 40 de minute și include un scurt instructaj teoretic urmat de zborul propriu-zis în care pilotul îți va arăta comenzile și rolul lor. Aceasta este o lecție introductivă și nu ține locul unui curs de pilotaj. Totuși, prin intermediul acestei lecții, poți să îți dai seama dacă pilotajul este într-adevăr ceea ce îți dorești.

Chasing the Sunset” este un zbor de 30 de minute, care se desfășoară la Apus. Cea mai bună utilitate pentru această experiență este o cerere în căsătorie lansată în timp ce admirați peisaje extraordinare create de apusul de soare.

Cina cu elicopterul si Heli Biking

Heli Dining” este o altă experiență care creează cadrul unei cereri în căsătorie inedite. Veți decola de pe un heliport aflat în apropiere de București. De aici, veți zbura cu elicopterul până la un restaurant, unde veți ateriza și veți lua cina împreună. La final, elicopterul vă preia și vă aduce înapoi la locul decolării. Cererea în căsătorie poate fi lansată atât în timpul zborului cât și la cină.

Heli Biking & Heli Wine Tasting” îți oferă o doză de adrenalină. Practic, vei porni într-o adevărată aventură. Vei ateriza în vârful unui deal alături de un instructor profesionist. De aici, vei schimba mijlocul de transport - din elicopter în bicicletă. Vei pedala alături de antrenorul nostru 40 de km în coborâre. Pe drum te vei bucura de o degustare de vin la conac și vei vizita două mănăstiri. La sosire, vei avea parte de o masă tradițională, pregătită într-o curte rustică. După cină, vei fi transferat cu mașina înapoi la heliportul de unde ai decolat inițial. Această experiență este mai plăcută alături de un grup de prieteni - noi îți propunem să le trimiți link-ul și să lansezi provocarea!

Cât costă serviciul de inchiriere elicopter Bucuresti?

Unul din cele mai importante criterii la alegerea unui zbor cu elicopterul este prețul. Am vrea să îți putem spune ”tariful pentru zborul X este o sumă anume” și să oferim eventual o listă cu aceste costuri fixe, însă pentru a putea face o cotație mulată pe cerințele tale, avem nevoie de o serie de informații. Acestea includ punctul de plecare și destinația, numărul de pasageri sau confortul necesar.

Un alt factor care poate influența prețul final al misiunii este locul în care se află elicopterul în raport cu locația aleasă pentru decolare. În general, avem elicoptere detașate în apropierea localităților din toată țara, astfel că nu trebuie să se deplaseze goale decât pe distanțe scurte. Există, însă, posibilitatea ca elicopterul necesar pentru zborul solicitat de tine să fie angrenat într-o misiune mai departe decât locul de unde vei zbura, astfel că se generează un cost suplimentar pentru relocarea acestuia.

Pentru a ne transmite toate detaliile de care avem nevoie pentru a-ți oferi cea mai bună cotație de preț, am pregătit un formular de comandă care poate fi regăsit pe site-ul nostru. Completați formularul cu toate informațiile solicitate iar noi reveni în scurt timp cu o ofertă.

Experiențele oferite de partenerii de la Activități Cadou sunt listate pe site-ul lor și au prețurile afișate.

Inchiriere elicopter Bucuresti - Videoclipuri de prezentare

Prezentare Airbus EC135
Prezentare Airbus AS350
Prezentare Agusta AW101
Prezentare Agusta AW139

______________________________________________________

Alte detalii despre serviciile de închirieri de elicopter

Experiențele Heli Air Romania sunt disponibile la toate heliporturile

Doar pentru distracție sau ca un început excelent pentru a deveni pilot, Tururile cu elicopterul, zborurile de plăcere și lecțiile de initiere in pilotatul elicopterului oferă o modalitate distractivă de a descoperi și împărtăși plăcerile zborului cu elicopterul.

Închiriere de elicoptere pentru afaceri, evenimente private și nunți

Bucurați-vă de luxul propriului elicopter și pilot privat pentru oricât timp doriți cu serviciile Heli Air Romania.
Zburati la evenimente, hoteluri și destinații de vacanță sau ajungeți la nuntă cu un elicopter și dați căsniciei dumneavoastra un început magic!

Instruire de calitate este disponibilă la toate bazele Heli Air

Acoperind toate nivelurile de la licenta de pilot privat PPL(H) si pregatirea teoretica la sol si pana la Licenta de pilot comercial, CPL(H), Comercial Pilot Licence for Helicopter și chiar si instructor de zbor pe elicopter.

Incepem totdeauna cu o scurta explicatie de 5 minute asupra modului cum poate decurge cursul, incepand cu controlul medical si lectiile de teorie si pana la lectiile de practica si examen, apoi propunem doritorilor de a incepe cursurile de pilotaj sa participe la o activitate numita Lectie de initiere in pilotat elicopterul.

Aici se fixeaxa o intalnire cu pilotul instructor care explica pe scurt principiile zborului elicopterului suprafetele de control si comenzile de zbor apoi decoleaza impreuna iar in zbor doritorul de licenta are ocazia sa tina in mana mansa.

Pilotul va executa cateva manevre in urma caruia doritorul de licenta de zbor va constata daca e sau nu pentru el ideea de a merge mai departe pentru a zbura ca pilot.

Contactati-ne daca sunteti interesat!

______________________________________________________

Aterizare în afara aerodromului cand folositi serviciul de închirieri de elicopter: ce presupune?

  1. Fiecare locație în afara aerodromului prezintă propriile provocări, iar planificarea călătoriei face parte din distracție. Este de la sine înțeles că va trebui să obținem permisiunea proprietarului terenului.
  2. Chiar și hotelurile cu heliporturi pot răspunde uneori cu confuzie atunci când cereți să zburați, cu reacții variind de la „ăă... permiteți-mi să-mi întreb managerul” până la „vă rugăm să ne trimiteți o cerere pe email”.
  3. Unele locuri de aterizare sunt deja echipate cu instrucțiuni pentru aterizarea elicopterelor, care detaliază zonele de aterizare și așa mai departe, în timp ce altele nu se implică deloc.
  4. Ocazional, ni se poate cere să efectuam o evaluare a riscurilor, dar de obicei singurul motiv pentru care vă pot refuza permisiunea de a ateriza este dacă au o nuntă sau un alt eveniment.
    Majoritatea hotelurilor, pub-urilor și restaurantelor nu percep taxe de aterizare, iar cele care o fac probabil vor renunța la taxă dacă cumpărați prânzul sau va cazați la ei.
  5. Daca nu sunteti la fata locului o privire scurtă asupra unui probabil loc de aterizare folosind vizualizarea prin satelit de pe Google Maps vă va oferi o idee generală a căii de abordare din diferite direcții.
  6. Pentru noi folosirea unui loc de aterizare ar putea fi considerabil mai dificila în funcție de direcția vântului. Ceea ce Google Maps nu afișează sunt detaliile mai fine: contururile terenului, suprafața, obstacole precum firele de energie electrica sau telefonie, sau animalele care pot sa apara la aterizarea pe o pasune neingradita și așa mai departe. De aceea, recunoaștem un site înainte de a face o apropiere, de obicei printr-un tur pe deasupra lui.

Pentru a identifica un loc bun de aterizare cu elicopterul inchiriat de dumneavoastra cercetăm următoarele:
Dimensiune:

  • Este suficient de mare locul pentru a ateriza și a manevra elicopterul?
  • Ce fel de abordare necesita locul de aterizare la aterizare și de ce fel de abordare la plecare vor fi necesare pentru a intra și a ieși din zona dedicata aterizarii si decolarii?

Forma:

  • Ce formă are zona de aterizare și cum se află ea în raport cu calea de apropiere a elicopterului determinată in general de direcția vântului-elicopterul inchiriat vine la aterizare din directia opusa in care bate vantul la momentul aterizarii?
  • Există obstacole, cum ar fi copaci, clădiri sau fire?

Ce pantă are terenul pe care se va ateriza:

  • Se poate ateriza pe o pantă ușoară, dar terenul plat este întotdeauna de preferat.

Înprejurimi:

  • De ce trebuie să fiți conștienți în imediata și mai indepartata apropiere?
    Există animale, de exemplu, sau case pentru a evita survolarea pe deasupra lor?
  • Este locul inconjurat de copaci sau zone construite?

Suprafață:

  • Este solul potrivit pentru aterizare sau rotorul elicopterului va ridica o multime de resturi de pe jos?
  • Vom avea suficientă gardă la sol?
  • Este iarba suficient de inalta încât să poată ascunde un obstacol?
  • Sau suficient de uscata incat sa exite pericol să ia foc de la căldura evacuarii gazelor arse?

Întrebați proprietarul terenului sau personalul dacă este ceva de care trebuie să fiți conștient, dar amintiți-vă că, în majoritatea cazurilor, probabil că nu vor ști prea multe despre elicoptere.

Evaluarea lor cu privire la ceea ce face un loc de aterizare adecvat poate să nu fie aceeași cu a dumneavoastră care doriti sa veniti la aterizare folosind serviciile noastre de inchirieri elicopter, așa că indiferent de ceea ce vi s-a spus, o recunoastere la fata locului avand la indemana informatiile de mai sus, a terenului de aterizare este esențială

Alte detalii privind aterizarea atunci cand folositi servicii de închirieri de elicopter

  • Unele hoteluri vor avea pe cineva care asteapta în picioare lângă zona de aterizare într-o uniforma frumoasa de portar, în timp ce altele te vor lăsa pe tine să te descurci.
  • Un lucru este sigur, totuși, și acesta este că elicopterele atrag atenția. Probabil că vor fi câțiva oameni înarmați cu camere și va trebui să instiintati hotelul sa asigure securitatea locului de aterizara si sa supraveghieze pentru a nu se apropia copii sau câini vagabonzi.
  • Aterizarea cu un elicopter mai mare care are roti in loc de șine nu va fi posibila pe iarba deci trebuie gasit un loc asfaltat sau betonat.

______________________________________________________

Heliport? Helistop? Care este diferenta?

Denumirea oficială pentru zonele de aterizare a elicopterelor este Heliport.

Helistop, care este un heliport fără facililtati de alimentare cu combustibil si facilități de servicii pentru elicopter/pilot. Helistopul cu alimentare de combustibil clădire pentru pasageri și hangar pentru elicoptere este considerat un heliport.

Termenele helideck și helipad sunt uneori folosite pentru a descrie suprafata de aterizare efectivă a
heliportului.

Autoritățile internaționale de reglementare au adoptat termenul zona de aterizare și de decolare (TLOF), Touchdown and Lift-off Area pentru a descrie toate astfel de zone.

Helispot este termenul pe care Brazilia îl folosește pentru ceea ce este cunoscut în altă parte sub numele de Helistop.

______________________________________________________

No Comments Yet.

Leave a comment