Rezervă acum 0341 560 020

Inchirieri elicopter in Taraclia

-7SKY Helicopters vă pune la dispoziție serviciii de închirieri de elicopter în Taraclia.

Cunoaștem în orice moment unde se află exact elicopterele noastre și odată ce știți data și ora la care doriți să decolați  vă vom pune la dispoziție închirieri de elicoptere din Taraclia, in functie de elicopterul, care se află cel mai aprope de locul de unde doriți să plecați.

Astfel veți avea un cost optimizat având la dispoziție un elicopter potrivit numărului de pasageri, netrebuind să plătiți închirieri de elicopter, pentru o aeronava, care să vină de departe zburind gol, pentru a prelua pasagerii, a-i transporta la destinație și a se întoarce gol la hangar.

Indiferent de ocazia pentru care solicitați închirieri de elicopter în Taraclia, fie că doriți să mergeți la restaurant pentru a aniversa ceva, o călătorie de afaceri cu elicopterul, servicii de închirieri de elicopter pentru un tur cu deasupra judetului Taraclia, o călătorie incentive pentru echipa companiei dumneavoastră 7SKY Helicopters vă va propune o soluție mulată pe cerințele dumneavoastră. Indiferent de numărul pasagerilor care doresc să zboare cu elicopterul vom crea o soluție bazată pe elicopterul  sau flota de elicoptere de închiriat potrivită.

Soluțiile de închirieri de elicopter devin o idee din ce în ce mai populară pentru companii, care înțeleg să își lege imaginea de acest mijloc de transport elitist.

Sunați chiar acum pentru o ofertă de preț la închirieri de elicopter.

Vom fi încântați să lucrăm împreună.

Flota de elicoptere pe care o închiriem în Taraclia este menținută la cele mai înalte standard din punct de vedere tehnic și estetic și acest lucru ne dă ocazia să punem la dispoziția clienților noștri un serviciu impecabil.

Monitorizăm fiecare zbor, de la sosirea pasagerilor și până la încheierea zborului,  în dispecerat cu funcționare non-stop și punem la dispoziția clienților un dispecer dedicat, care verifică că totul decurge fără probleme.

Sunt 7 motive bune să vă puneți încrederea în 7SKY Helicopters atunci când aveți nevoie de închirieri de elicopter în Taraclia:

 

  1. servicii prompte și discrete, fără compromisuri
  2. disponibilitate 7 zile din 7
  3. nici o misiune nu e considerată prea mică pentru noi
  4. nici o misiune nu e considerată prea mare pentru noi
  5. ne ocupăm de aranjamentele dumneavoastră de călătorie de la început până la sfârșit
  6. ne mândrim cu ceea ce realizăm zi de zi
  7. avem soluția optimă de închirieri de elicopter în Taraclia

 

Completați formularul de cerere de ofertă și vă veți convinge!

 

 

Comments are closed.