Rezervă acum: 0369 562 260

Despre Heli Air

Cine este Heli Air

piloti inchirieri elicopter

piloti inchirieri elicopter

Heli Air este firma care iti pune la dispozitie o larga gama de servicii de închirieri de elicopter din România

Misiune: Punem la dispoziţie servicii de buna calitate şi promte  de închirieri de elicopter, care ajuta pasagerii nostri sa isi rezolve mai repede problemele, să petreacă mai mult timp alături de familie şi prieteni in loc sa-l petreaca pe sosele.

Viziune: Heli Air este un proiect  cu oameni implicati, care au mare satisfatie in munca lor de fiecare data cand pasagerii sunt fericiti si multumiti de serviciile noastre.

Valori: Valoare buna generata clientului pentru platile primite.

marturii

contact

Echipa noastră

Informații de călătorie

Informatii despre locul de decolare

Serviciile de inchirieri de elicoptere va pun la dispozitie aeronave care pot decola de pe aeroporturi, heliporturi sau din orice loc neobstacolat care sa permita pilotului decolarea in siguranta, si unde exista acordul propietarului terenului. In cazul decolarii de pe aeroport pasagerii trebuie sa treaca prin procedura de securitate ca sa ajunga pe domeniul securizat al aeroportului.

Cazare

Va punem la dispozitie serviciul nostru de rezervari de camere pe perioada in care folositi elicoptere inchiriate de la noi; fie ca va doriti o cazare discreta sau luxul suprem in domeniul hotelier din Romania, in care camerele vor avea un design exclusivist si modern, fiecare dintre ele oferind acces broadband wireless gratuit la Internet, televizor LCD, mini bar, seif, masa si fier de calcat, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, precum si numeroase servicii pentru oaspetii clasei Business

Catering

Organizam și livram la bord alimente și băuturi pentru clientii nostri, de la sarbatoriti care au primit cadou un zbor pana la diversi demnitari, ministri, și anturajul lor.

Transferuri

La Heli Air Romania ne asiguram ca vă bucurați de o experiență de călătorie bine organizata și plăcută de la ușa hotelului sau a biroului si pana la destinația preferată . Va punem la dispozitie servicii de transfer cu limuzine cu sofer sau inchirieri de autoturisme, de lux sau exotice, pentru transfer de la heliport sau aeroport , în oricare din destinațiile alese.

Divertisment

Pasagerii post sa asculte muzica in casti in timpul zborului. Echipajul poate face anunturi cu urari din partea companiei. Va putem pune la dispozitie chiar si piloti care sa va cante un cantecel. Pasagerilor, carora companiile le inchiriaza un elicopter, li se pot pune la dispozitie, daca compania organizatoare doreste, brosuri cataloage sau fluturasi.

Acte necesare

Procedurile de securitate din aeroporturi si heliporturi ne cer sa solicitam fiecarui pasager un act de identitate cu fotografie (carte de identitate sau pasaport). Aceste acte nu sunt neaparat necesare in cazul in care decolarea se face dintr-un helistop, o suprafață de teren sau structura situata pe acoperiș, desemnată pentru a fi folosita pentru imbarcarea sau descărcarea de pasageri si marfa, care nu oferă facilitati de mentenanta pentru elicopter și facilități de reparații sau servicii de alimentare cu combustibil.