Rezervă acum 0341 560 020

Elicoptere Economice

Dacă sunteți în căutarea unei oferte pentru închirieri elicopter și dispuneți de un buget limitat, vă recomandăm unul dintre modelele din gama noastră de elicoptere economice. Dacă optați pentru un astfel de zbor, vă vom oferi o soluție de calitate la un preț mai accesibil decât cel al unui zbor VIP.
Diferența dintre un zbor VIP și unul economic este dată de mai mulți factori, precum confortul din interiorul cabinei. Dacă vă place adrenalina, acest zbor este perfect pentru dumneavoastră pentru că veți simți vibrațiile din timpul deplasării aeronavei. Astfel, veți fi conștienți pe tot parcursul misiunii că vă aflați într-un elicopter și veți avea parte de o călătorie mult mai palpitantă.

Pentru un zbor economic, 7SKY helicopters vă oferă următoarele variante de închirieri elicopter:
EC120 - este un elicopter ușor, care poate transporta până la maxim 4 pasageri. Datorită materialelor compozite utilizate în construcția sa, îi scade greutatea, iar sistemul Fenestron în care este încastrat rotorul din coada elicopterului face ca nivelul de zgomot pe care îl auziți în cabină să fie mai scăzut decât la modelele care nu folosesc această tehnologie.
Robinson R44 - este cel mai popular elicopter din lume și poate transporta până la 3 pasageri. Acest model a fost făcut celebru de către Jennifer Murray, prima femeie pilot care a făcut turul lumii cu elicopterul în 94 de zile.

Dând click pe numele elicopterelor sau selectându-le din meniul de sus, puteți afla mai multe detalii despre acestea, iar cunoscătorii pot descoperii unele aspecte tehnice ale aeronavelor. Dacă v-ați decis să apelați la serviciul de închirieri elicopter, sunați-ne cu încredere sau completați și trimiteți un formular de cotație și vă vom oferi cea mai bună soluție pentru solicitarea dvs.

Inchiriere de elicopter pentru 4 pasageri

 • Bell 206 B3

  Bell 206 B3

  Bell 206 B3 Caracteristici generale: Echipaj: 1 pilot Capacitate: 4 pasageri Lungine: 11,96 m (39 ft 2 in) Diametrul rotorului:…

 • Airbus EC 120 B Colibri

  Airbus EC 120 B Colibri

  Inchiriere elicopter EC 120 B Colibri, fabricat de Airbus, care poate transporta la un cost economic, comparativ cu al fratilor…

 • Robinson R44

  Robinson R44

  Inchieri de elicopter model Robinson R44, care poate transporta 3 pasageri cu greutatea medie de 80 de kg

 • Elicoptere Executive

  Inchiriere elicopter in clasa de confort "Executive"

 • Video – Inchiriere Elicopter VIP

  Inchiriere elicopter clasa VIP