Rezervă acum: 0369 562 260

Inchirieri Elicopter Bucuresti Constanta

Alege serviciul de inchirieri elicopter Bucuresti Constanta oferit de Heli Air Îți punem la dispoziție cea mai bună ofertă, concepută în funcție de cerințele tale. Organizăm atât zboruri de agrement (survoluri, lecții de zbor), cât și misiuni de lucru aerian sau filmări aeriene.

Pentru a putea concepe o ofertă personalizată, vom avea nevoie de detalii legate de

  • misiune (agrement, ridicări aeriene, etc),
  • locație,
  • număr de pasageri
  • durata cat se sta la destinatie
  • locația decolării
  • nivelul de confort solicitat.
Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Capacitate Aeronave
Niveluri de Confort
De ce să alegi inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta?
Care sunt costurile pentru inchiriere elicopter Bucuresti?
Inchiriere elicopter Bucuresti - Videoclipuri de prezentare

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Capacitate Aeronave

Inchirieri Elicopter de 3 pasageri

Robinson R44

Dacă ai nevoie de un elicopter de dimensiuni reduse, pentru maxim 3 pasageri, varianta ideală este un Robinson R44, probabil cel mai popular elicopter din lume. Chiar dacă R44 nu oferă condiții de lux, veți avea cu siguranță o experiență plăcută la bordul acestuia. Fiind potrivit pentru zboruri de agrement și transferul pasagerilor, Robinson R44 va fi întotdeauna prima alegere pentru zborurile cu pasageri puțini.

Elicopter de 4 pasageri - EC120

inchirieri-elicopter-economic
Airbus EC120

Airbus H120 -vechea denumire EC120 poate transporta maxim 4 pasageri dacă greutatea medie a acestora nu depășește 80 kg / persoană. Viteza de croazieră pe care o atinge această aeronavă este de 223 km/h. Dacă vrei să afli mai multe informații tehnice despre EC120, poți consulta pagina dedicată acestui elicopter.

Inchiriere elicopter Bucuresti Constanta pentru 5 pasageri - AS355

inchiriere-elicopter-airbus-as-355-np
Airbus AS355

În flota noastră se regăsește și Airbus AS355, un elicopter executiv popular în rândul celor care efectuează deplasări în interes de serviciu. Această aeronavă poate fi utilizată, de asemenea, și pentru zboruri alături de familie, interiorul confortabil oferind o călătorie foarte plăcută. Cu o viteză de croazieră de 224 km/h, vei ajunge cu siguranță la timp la orice întâlnire.

Elicopter de 6 pasageri

Inchiriere elicopter de 6 pasageri
Bell 429

Pentru un număr mai mare de pasageri, vă putem pune la dispoziție un elicopter cu capacitate ridicată sau o flotă de elicoptere mai mici. La categoria aeronave mari putem încadra modelul Bell 429, cu capacitatea de 6 pasageri. Acesta dispune de un interior VIP, oferind confort superior.

Mai mult, Bell 429 poate atinge o viteză foarte mare de deplasare (cea de croazieră fiind de 278 km/h), fiind ideal pentru călătorii de serviciu.

Inchiriere elicopter Bucuresti Constanta - Niveluri de Confort

Descoperă aeronavele noastre, clasificate în funcție de confortul oferit. Acestea pot fi economice, executive, VIP sau chiar VVIP.

Nivel Economic

Pentru cei care dispun de buget limitat pentru zbor cu elicopterul, recomandăm o aeronavă din clasa economică. Aici se încadrează Robinson R44, popularul model cu capacitatea de 3 pasageri, dar și Airbus EC120. Aceste aeronave oferă un grad de confort scăzut prin comparație cu elicopterele din celelalte clase.

Elicoptere Executive

La această categorie se încadrează aeronave folosite în general pentru călătorii de afaceri. Acestea dispun de cabine spațioase și bine dotate. În flota noastră regăsim elicoptere executive precum Airbus AS355 (capacitate 5 pasageri) sau Bell 206.

Pentru misiunile de lucru aerian, vă putem pune la dispoziție un elicopter AS350 B3, echipat pentru ridicări de sarcină la cârlig.

Elicoptere VIP

inchiriere-elicopter-vip-agusta-aw-139

Când spunem ”VIP” ne referim la o clasă superioară, care oferă pasagerilor cele mai bune condiții. Aceste elicoptere dispun de dotări de lux și asigură zboruri la un nivel maxim de confort pentru tine și invitații tăi.

În flota noastră puteți regăsi elicopterul Agusta A109. Acesta poate transporta până la 6 pasageri cu o viteză maximă de 285 km/h. Pentru cereri care implică mai mulți pasageri, vă putem pune la dispoziție o aeronavă Agusta AW139, cu capacitatea de 15 persoane și o incredibilă viteză de croazieră de 306 km/h.

Clasa VVIP

Clasa VVIP include elicoptere speciale, care pe lângă cel mai ridicat grad de confort și cele mai noi tehnologii, sunt echipate cu dotări precum sistem de apărare antirachetă. Acest din urmă aspect le face foarte atractive pentru șefi de stat sau de guverne.

La această categorie se încadrează Agusta AW101, un elicopter spațios și confortabil care dispune, de asemenea, de tehnologie specială pentru reducerea vibrațiilor, asigurând astfel o călătorie mult mai plăcută pentru pasageri.

Un elicopter popular în rândul șefilor de stat este Sykorsky S92. Aceasta este o aeronavă de mari dimensiuni - poate transporta până la 10 pasageri - cu un interior spațios care poate fi configurat chiar ca și birou.

De ce să alegi inchiriere elicopter Bucuresti Constanta?

Poți alege elicoptere pentru zboruri de agrement, lecții de pilotaj sau chiar lucru aerian sau filmări aeriene. Indiferent de tipul cererii, îți vom pune la dispoziție cea mai bună ofertă, pliată pe ceea ce ai nevoie.

Transferul Pasagerilor

Înainte de a oferi o cotație pentru transferul pasagerilor dintr-un punct în altul, trebuie să ținem cont de factori precum numărul pasagerilor, nivelul de confort solicitat, durata zborului și locația în care se află aeronava în raport cu locul decolării. Dacă elicopterul cel mai potrivit pentru misiunea voastră se află la distanță mai mare, costul final va include și taxa de delocare a acestuia. Prin delocarea elicopterului înțelegem deplasarea fără pasageri din locația în care se află până în noul punct de decolare.

De regulă aterizăm și decolăm de pe heliporturi amenajate. Dacă în cererea ta menționezi un loc anume din care s-ar putea decola, pilotul nostru se va deplasa la fața locului pentru a face o evaluare înainte de a confirma dacă acest lucru este posibil.

Lucru Aerian - Ridicări Echipamente

Dacă trebuie să transporți echipamente grele în locații în care accesul pe cale rutieră este dificil sau chiar imposibil, cea mai bună soluție este serviciul nostru de inchiriere elicopter Bucuresti Constanta.

Elicopterele de tip ”air crane” (macara aeriană) din flota noastră pot ridica până la 1400 kg, 2500 kg sau chiar până la 20 de tone dacă este necesar.

Filmări Aeriene

inchiriere-elicopter-pentru-filmare

De-a lungul timpului, am primit cereri din partea producătorilor de film fie pentru cadre cu elicopterul aflat la sol sau în zbor fie pentru posibilitatea de a filma de la bordul aeronavei. Pentru filmările efectuate de la înălțime, vă putem pune la dispoziție elicoptere dotate cu platformă giro-stabilizantă și sistem Cineflex.

Heli Tururi din București

Partenerii noștri de la Activități Cadou Supermarket au un catalog vast de experiențe care include și survoluri sau lecții de zbor cu elicopterul. Pe lângă zborurile de agrement, același catalog include activități inedite precum Heli Tururi sau chiar cină cu elicopterul.

Heli Tur din București la Castelul Bran și Survol deasupra Peleșului” - zburați cu elicopterul de la un heliport din apropierea capitalei până la Bran. Aici veți putea admira celebrul Castel al lui Dracula de la înălțime, apoi veți ateriza pentru o vizită alături de ghid privat. După vizitarea Castelului Bran, decolați spre Sinaia și admirați Palatul Peleș din elicopter. Experiența se încheie după întoarcerea la heliport.

Survol cu Elicopterul deasupra Castelelor Bran și Peleș” - această experiență este similară cu turul anterior. În acest caz, însă, veți survola Castelele Bran și Peleș de la înălțime fără a ateriza pentru vizite. Singurul loc în care se aterizează este heliportul, la finalul zborului.

Zboruri de Agrement

Zborurile de agrement pot fi survoluri de 30 de minute sau chiar lecții introductive de pilotaj.

Survol cu elicopterul în București” sau în Constanța - 30 de minute de zbor (timpul include decolarea și aterizarea), o experiență perfectă pentru cineva care nu a mai zburat cu elicopterul.

Lecție de zbor cu elicopterul în București” - scurt curs de pilotaj care durează 40 de minute, din care 10 minute reprezintă un scurt instructaj teoretic iar 30 de minute se desfășoară zborul propriu-zis. Această experiență nu a fost concepută ca și echivalentul unui prim curs de pilotaj. Mai degrabă, prin acest zbor, vei putea să îți dai seama dacă îți dorești într-adevăr să urmezi un curs specializat. Această experiență este disponibilă și în Constanța.

Chasing the Sunset în București sau în Constanța” - o experiență specială, un zbor de 30 de minute de neuitat în timpul Apusului de Soare. Peisajele care îți taie respirația creează, de exemplu, un moment special, perfect pentru o cerere în căsătorie.

Champagne Flight - Zbor cu elicopterul pentru 2 în Constanța” include un tur de 20 de minute cu elicopterul în timpul căruia veți servi un pahar de șampanie.

Experiențe Inedite - Heli Dining și Heli Biking

Heli Dining în București sau Constanța” - o experiență inedită pe care o vei desfășura alături de cineva special. Decolați de pe un heliport din apropierea capitalei și zburați până la un restaurant de lux unde vă veți bucura de o cină delicioasă. În timpul cinei, poți face o declarație de dragoste sau poți lansa chiar o cerere în căsătorie. După cină, elicopterul vă preia și vă transferă înapoi la heliport.

Heli Biking & Heli Wine Tasting” - bucură-te de o doză de adrenalină alături de prietenii tăi. Alege o experiență inedită care include aterizare în vârful unui deal, urmată de o coborâre de 40 de km pe biciclete. Pe drum, opriți pentru o degustare de vin precum și pentru vizitarea unui muzeu și a două mănăstiri. La sosire, bucurați-vă de o masă tradițională pe care o veți savura într-o curte rustică. După cină, o mașină vă preia și vă transferă înapoi la heliport.

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Cotații de Preț

Fiecare cerere de cotație este unică în felul ei. Clienții care ne contactează își doresc diverse tipuri de zboruri, în diverse condiții, astfel că trebuie să concepem cotații de preț personalizate în funcție de ceea ce se solicită. Din acest motiv, de multe ori nu putem să îți dăm prețul pe loc la telefon, ci va trebui să colectăm câteva informații pe baza cărora îți vom face o ofertă avantajoasă.

Informațiile care ne interesează în mod deosebit sunt punctul de plecare și destinația, numărul de pasageri, nivelul de confort solicitat sau dacă se dorește și retur. Dacă planul vostru include întoarcere în ziua următoare, luați în calcul faptul că elicopterul trebuie să vă aștepte, ceea ce poate duce la costuri suplimentare, inclusiv pentru cazarea pilotului.

Un alt factor important este locul în care se află elicopterul în data decolării. De regulă elicopterele sunt angrenate în misiuni pe tot teritoriul țării, astfel că există situații în care cea mai potrivită aeronavă trebuie să se deplaseze goală pe o anumită distanță pentru a vă putea prelua. În acest caz, pot interveni costuri pentru delocarea elicopterului.

Pentru a facilita colectarea datelor necesare, am pus la punct un formular de cotație. Tot ce ai de făcut e să îl completezi și să îl trimiți. Colegii noștri vor prelua cererea și vor reveni către tine cu cea mai bună cotație.

Inchiriere Elicopter Bucuresti Constanta - Videoclipuri

Prezentare Airbus EC135
Prezentare Airbus AS350
Prezentare Agusta AW101
Prezentare Agusta AW139

______________________________________________________

Alte detalii despre serviciile de închirieri de elicopter

Experiențele Heli Air Romania sunt disponibile la toate heliporturile

Doar pentru distracție sau ca un început excelent pentru a deveni pilot, Tururile cu elicopterul, zborurile de plăcere și lecțiile de initiere in pilotatul elicopterului oferă o modalitate distractivă de a descoperi și împărtăși plăcerile zborului cu elicopterul.

Închiriere de elicoptere pentru afaceri, evenimente private și nunți

Bucurați-vă de luxul propriului elicopter și pilot privat pentru oricât timp doriți cu serviciile Heli Air Romania.
Zburati la evenimente, hoteluri și destinații de vacanță sau ajungeți la nuntă cu un elicopter și dați căsniciei dumneavoastra un început magic!

Instruire de calitate este disponibilă la toate bazele Heli Air

Acoperind toate nivelurile de la licenta de pilot privat PPL(H) si pregatirea teoretica la sol si pana la Licenta de pilot comercial, CPL(H), Comercial Pilot Licence for Helicopter și chiar si instructor de zbor pe elicopter.

Incepem totdeauna cu o scurta explicatie de 5 minute asupra modului cum poate decurge cursul, incepand cu controlul medical si lectiile de teorie si pana la lectiile de practica si examen, apoi propunem doritorilor de a incepe cursurile de pilotaj sa participe la o activitate numita Lectie de initiere in pilotat elicopterul.

Aici se fixeaxa o intalnire cu pilotul instructor care explica pe scurt principiile zborului elicopterului suprafetele de control si comenzile de zbor apoi decoleaza impreuna iar in zbor doritorul de licenta are ocazia sa tina in mana mansa.

Pilotul va executa cateva manevre in urma caruia doritorul de licenta de zbor va constata daca e sau nu pentru el ideea de a merge mai departe pentru a zbura ca pilot.

Contactati-ne daca sunteti interesat!

______________________________________________________

Aterizare în afara aerodromului cand folositi serviciul de închirieri de elicopter: ce presupune?

  1. Fiecare locație în afara aerodromului prezintă propriile provocări, iar planificarea călătoriei face parte din distracție. Este de la sine înțeles că va trebui să obținem permisiunea proprietarului terenului.
  2. Chiar și hotelurile cu heliporturi pot răspunde uneori cu confuzie atunci când cereți să zburați, cu reacții variind de la „ăă... permiteți-mi să-mi întreb managerul” până la „vă rugăm să ne trimiteți o cerere pe email”.
  3. Unele locuri de aterizare sunt deja echipate cu instrucțiuni pentru aterizarea elicopterelor, care detaliază zonele de aterizare și așa mai departe, în timp ce altele nu se implică deloc.
  4. Ocazional, ni se poate cere să efectuam o evaluare a riscurilor, dar de obicei singurul motiv pentru care vă pot refuza permisiunea de a ateriza este dacă au o nuntă sau un alt eveniment.
    Majoritatea hotelurilor, pub-urilor și restaurantelor nu percep taxe de aterizare, iar cele care o fac probabil vor renunța la taxă dacă cumpărați prânzul sau va cazați la ei.
  5. Daca nu sunteti la fata locului o privire scurtă asupra unui probabil loc de aterizare folosind vizualizarea prin satelit de pe Google Maps vă va oferi o idee generală a căii de abordare din diferite direcții.
  6. Pentru noi folosirea unui loc de aterizare ar putea fi considerabil mai dificila în funcție de direcția vântului. Ceea ce Google Maps nu afișează sunt detaliile mai fine: contururile terenului, suprafața, obstacole precum firele de energie electrica sau telefonie, sau animalele care pot sa apara la aterizarea pe o pasune neingradita și așa mai departe. De aceea, recunoaștem un site înainte de a face o apropiere, de obicei printr-un tur pe deasupra lui.

Pentru a identifica un loc bun de aterizare cu elicopterul inchiriat de dumneavoastra cercetăm următoarele:
Dimensiune:

  • Este suficient de mare locul pentru a ateriza și a manevra elicopterul?
  • Ce fel de abordare necesita locul de aterizare la aterizare și de ce fel de abordare la plecare vor fi necesare pentru a intra și a ieși din zona dedicata aterizarii si decolarii?

Forma:

  • Ce formă are zona de aterizare și cum se află ea în raport cu calea de apropiere a elicopterului determinată in general de direcția vântului-elicopterul inchiriat vine la aterizare din directia opusa in care bate vantul la momentul aterizarii?
  • Există obstacole, cum ar fi copaci, clădiri sau fire?

Ce pantă are terenul pe care se va ateriza:

  • Se poate ateriza pe o pantă ușoară, dar terenul plat este întotdeauna de preferat.

Înprejurimi:

  • De ce trebuie să fiți conștienți în imediata și mai indepartata apropiere?
    Există animale, de exemplu, sau case pentru a evita survolarea pe deasupra lor?
  • Este locul inconjurat de copaci sau zone construite?

Suprafață:

  • Este solul potrivit pentru aterizare sau rotorul elicopterului va ridica o multime de resturi de pe jos?
  • Vom avea suficientă gardă la sol?
  • Este iarba suficient de inalta încât să poată ascunde un obstacol?
  • Sau suficient de uscata incat sa exite pericol să ia foc de la căldura evacuarii gazelor arse?

Întrebați proprietarul terenului sau personalul dacă este ceva de care trebuie să fiți conștient, dar amintiți-vă că, în majoritatea cazurilor, probabil că nu vor ști prea multe despre elicoptere.

Evaluarea lor cu privire la ceea ce face un loc de aterizare adecvat poate să nu fie aceeași cu a dumneavoastră care doriti sa veniti la aterizare folosind serviciile noastre de inchirieri elicopter, așa că indiferent de ceea ce vi s-a spus, o recunoastere la fata locului avand la indemana informatiile de mai sus, a terenului de aterizare este esențială

Alte detalii privind aterizarea atunci cand folositi servicii de închirieri de elicopter

  • Unele hoteluri vor avea pe cineva care asteapta în picioare lângă zona de aterizare într-o uniforma frumoasa de portar, în timp ce altele te vor lăsa pe tine să te descurci.
  • Un lucru este sigur, totuși, și acesta este că elicopterele atrag atenția. Probabil că vor fi câțiva oameni înarmați cu camere și va trebui să instiintati hotelul sa asigure securitatea locului de aterizara si sa supraveghieze pentru a nu se apropia copii sau câini vagabonzi.
  • Aterizarea cu un elicopter mai mare care are roti in loc de șine nu va fi posibila pe iarba deci trebuie gasit un loc asfaltat sau betonat.

______________________________________________________

Heliport? Helistop? Care este diferenta?

Denumirea oficială pentru zonele de aterizare a elicopterelor este Heliport.

Helistop, care este un heliport fără facililtati de alimentare cu combustibil si facilități de servicii pentru elicopter/pilot. Helistopul cu alimentare de combustibil clădire pentru pasageri și hangar pentru elicoptere este considerat un heliport.

Termenele helideck și helipad sunt uneori folosite pentru a descrie suprafata de aterizare efectivă a
heliportului.

Autoritățile internaționale de reglementare au adoptat termenul zona de aterizare și de decolare (TLOF), Touchdown and Lift-off Area pentru a descrie toate astfel de zone.

Helispot este termenul pe care Brazilia îl folosește pentru ceea ce este cunoscut în altă parte sub numele de Helistop.

______________________________________________________

No Comments Yet.

Leave a comment