Rezervă acum: 0369 562 260

Închirieri elicopter pentru cereri in casatorie

Heli Air vă pune la dispoziție servicii de închirieri elicopter pentru cereri în căsătorie.

Serviciile de închirieri elicopter pentru cerere în căsătorie se adreseaza celor care isi doresc sa nu dea gres cand fac o cerere in casatorie si sa fie, cum spun poetii, inspirati atunci cand aleg acest mod glamour de a face cererea in casatorie cu elicopterul.

Aveti grija sa cumparati din timp inelul iar cu noi va intelegeti asupra locatiei exacte unde sa organizam evenimentul si a optiunilor in functie de timpul de zbor solicitat.

Veniti la elicopter si facem un zbor de placere cu dumneavoastra si viitoarea pereche si dupa zbor pilotul va ofera o sampanie si va lasa sa o savurati timp in care puteti gasi momentul propice sa faceti cererea in casatorie.

 

Cunoaștem în orice moment unde se află exact elicopterele noastre și odată ce știți data și ora la care doriți să decolați  vă vom pune la dispoziție acel elicopter de închiriat care se află cel mai aprope de locul de unde doriți să plecați.

Astfel veți avea un cost optimizat având la dispoziție un elicopter potrivit numărului de pasageri, netrebuind să plătiți un elicopter închiriat, care să vină de departe zburind gol, pentru a prelua pasagerii, a-i transporta la destinație și a se întoarce gol la hangar.

Sunați chiar acum pentru o ofertă de preț la elicopter de închiriat.

Vom fi încântați să lucrăm împreună.

Flota de elicoptere pe care o închiriem este menținută la cele mai înalte standard din punct de vedere tehnic și estetic și acest lucru ne dă ocazia să punem la dispoziția clienților noștri un serviciu impecabil.

Monitorizăm fiecare zbor, de la sosirea pasagerilor și până la încheierea zborului,  în dispecerat cu funcționare non-stop și punem la dispoziția clienților un dispecer dedicat, care verifică că totul decurge fără probleme. Se respecta toate normele de siguranta in aviatie asa cum sunt impuse de Organizatia Europeana de Securitate in Aviatie EASA.

Sunt 7 motive bune să vă puneți încrederea în Heli Air atunci când aveți nevoie de închirieri elicopter pentru cereri în căsătorie:

  1. servicii prompte și discrete, fără compromisuri
  2. disponibilitate 7 zile din 7
  3. nici o misiune nu e considerată prea mică pentru noi
  4. nici o misiune nu e considerată prea mare pentru noi
  5. ne ocupăm de aranjamentele dumneavoastră de călătorie de la început până la sfârșit respectand normele de securitate in aviatia EASA.
  6. ne mândrim cu ceea ce realizăm zi de zi
  7. avem soluția optimă la cereri de închirieri elicopter pentru cereri în căsătorie

 

Completați formularul de cerere de ofertă și vă veți convinge!

 

 

Comments are closed.